Worst

Ambachtelijk gemaakte worsten in eigen slagerij, volgens jaren oude bewezen recepten uit grootmoeders tijd.

Worst

Onze worst producten maken we zelf in onze slagerij. Dit is iets wat onze ambachtelijke slagerij al tientallen jaren doet. Met veel passie maken we deze producten waarin wij ons vlees en de juiste kruiden verwerken tot worsten waarop we trots zijn. Proeft u maar!

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
Hele leverworst

Voordelig een hele leverworst!

 7,50
Karakter kaas

Deze kaas van de boerderij wordt met zorg bereid door Boer Slob uit Giessenburg. Kruidenmix: Peper, paprika, vleugje gember, en knoflook! Lekker op de kaasplank en bij de borrel.

Kwaliteitskaas van de echte kaasboer bij de slagerthuis!

Per stuk 400 gram

 6,00
Droge worst knoflook/rozemarijn 3,30 ca. 140 gram per stuk
Droge worst kruidnagel 3,30 ca. 140 gram per stuk
Droge worst naturel 3,30 ca. 140 gram per stuk
Grillworstvanaf  3,75
Grillworst kip

Huisgemaakte grillworst volledig gemaakt van kip.

vanaf  3,75
Grillworst met kaasvanaf  3,75
Hausmacher leverworst

Ambachtelijke grove leverworst met Hausmacher kruiden. Per stuk van circa 500 gram.

 6,25
Kookworstvanaf  2,88
Leverworstvanaf  2,50
Rookworst fijn

Verse rookworst met een fijne maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 3,00
Rookworst fijn 3 stuks

Verse rookworst met een fijne maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 7,50 voor 3 stuks
Rookworst grof

Verse rookworst met een grove maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 3,00
Rookworst grof 3 stuks

Verse rookworst met een grove maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 7,50 voor 3 stuks