Worst

Ambachtelijk gemaakte worsten in eigen slagerij, volgens jaren oude bewezen recepten uit grootmoeders tijd.

Worst

Onze worst producten maken we zelf in onze slagerij. Dit is iets wat onze ambachtelijke slagerij al tientallen jaren doet. Met veel passie maken we deze producten waarin wij ons vlees en de juiste kruiden verwerken tot worsten waarop we trots zijn. Proeft u maar!

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
Harderwieker Dippers

Onze nieuwe borrelhap die je gehad moet hebben!
Het is een kruising tussen grillworst en een gehaktbal met een uitje en onze speciale kruidenmix.

Portie van circa 200 gram met een bakje huisgemaakte smulsaus € 5,50

 5,50
Hele leverworst

Voordelig een hele leverworst!

 8,50
Il Saporito kaas

Deze Italiaanse kruiden kaas wordt gemaakt door boer Verweij uit Polsbroek en bevat onder andere de tomaten, olijven, knoflook & oregano en is extra romig van smaak.

Kwaliteitskaas van de echte kaasboer bij de slagerthuis!

Per stuk 400 gram

 6,00
Droge worst knoflook/rozemarijn 3,30 ca. 140 gram per stuk
Droge worst kruidnagel 3,30 ca. 140 gram per stuk
Droge worst naturel 3,30 ca. 140 gram per stuk
Grillworstvanaf  3,75
Grillworst kip

Huisgemaakte grillworst volledig gemaakt van kip.

vanaf  3,75
Grillworst met kaasvanaf  3,75
Hausmacher leverworst

Ambachtelijke grove leverworst met Hausmacher kruiden. Per stuk van circa 500 gram.

 6,25
Kookworstvanaf  2,88
Leverworstvanaf  2,75
Rookworst fijn

Verse rookworst met een fijne maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 3,00
Rookworst fijn 3 stuks

Verse rookworst met een fijne maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 7,50 voor 3 stuks
Rookworst grof

Verse rookworst met een grove maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 3,00
Rookworst grof 3 stuks

Verse rookworst met een grove maling, bereid en gerookt in eigen worstmakerij

 7,50 voor 3 stuks