Rundvlees

Puur vlees van onze eigen koeien en geselecteerd rundvlees. Kwaliteit zoals het hoort voor de juiste prijs!

Rundvlees producten

Wij werken met rundvlees direct van de boer. Wekelijks krijgen wij een dikbil koe die wij zelf uitzoeken bij een boer waarmee we al jaren werken, waardoor we altijd de juiste kwaliteit kunnen leveren. Het goede leven van de koe en de rust proef je terug in ons vlees. Vlak naast de boerderij staat het slachthuis dat alleen maar met deze dikbil koeien werkt. Komen we wat tekort dan kunnen we dus altijd vlees van topkwaliteit bij kopen.

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
Bieflappen

Heerlijk zachte bieflappen die zowel gaar als rosé gegeten kunnen worden. Kort bakken of sudderen is het lekkerst. Deze bieflappen zijn van magere rundvleesdelen gesneden dus ideaal voor wie mager maar zacht vlees wil als avondeten.

vanaf  10,75
 0,02 /Kg
Kalfs onderrib

Dit vinden wij het allerlekkerste vlees om heerlijk suddervlees van te maken.
Eigenlijk wil je dit liever geheim houden zo lekker!

Per kilo verpakt.

 16,95
4 stuks Carpaccio gesneden

Carpaccio ofwel dungesneden rauwe biefstuk, vaak geserveerd als voorgerecht.
Per 4 porties verpakt en extra voordelig.

Tip:Leuk om bijvoorbeeld op een mooie schaal te serveren. Je kunt eindeloos variëren met garnering en dressing.

 10,00
Bieflappen

Is het nou biefstuk of is het een braadlap? De liefhebbers weten wel wat ze er het liefst van maken…

vanaf  5,38
Black Angus beef burger

Onze Black Angus burgers zijn inmiddels ontzettend populair. Angus is een Schots ras wat bekend staat om de fijne structuur en heerlijke smaakvolle vetten wat zich uitstekend leent om burgers van te maken. Dit heerlijke vlees samen met onze eigen kruidenmix maakt dit de perfecte burger.

Bereidingstip: heerlijk sappig als hij medium-rare van binnen blijft.

 2,50 ca. 150 gram per stuk
Carpaccio portie gesneden

Carpaccio ofwel dungesneden rauwe biefstuk, vaak geserveerd als voorgerecht.
Per portie van 80 gram verpakt.

Tip:Leuk om bijvoorbeeld op een mooie schaal te serveren. Je kunt eindeloos variëren met garnering en dressing.

 2,75
Entrecote

Malse entrecote van de lende van ons eigen rund. Aan de buitenkant van dit vlees zit een rand vet vol smaak. Voor het lekkerste resultaat bak je dit stuk vlees aan elke zijde één keer aan tot het rare of medium is.

 8,50 ca. 300 gram per stuk
Kalfs ribeye

De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.

 

 

vanaf  6,50
Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van onze dikbil koeien. Dit zorgt voor een luxe en extra mals stuk vlees doordat bij het kogelgewricht de zachtste spieren zitten.

vanaf  2,90
Magere runderlappen

Deze runderlappen zijn uitstekend geschikt om te stoven of braden voor ‘draadjesvlees’. Zonder de vettige randjes maar toch een zacht stooflapje.

vanaf  4,00
Mergpijp

Uit de grote, zware beenderen van het rund worden de zogeheten ‘mergpijpen’ gezaagd, waar je heerlijke bouillon van kunt trekken. Vroegen wisten we al dat dit lekker én gezond was, inmiddels maken de mergpijpen een heuse comeback in o.a. de soep.

 0,50 per stuk
Ossenhaas biefstuk

Boterzachte biefstuk voor de échte liefhebbers. Het duurste maar ook het meest malse vlees van het rund.
Bereidingstip: laat het vlees op kamertemperatuur komen voordat je het gaat bakken!

vanaf  5,85
Ribeye

Kenmerkend voor de Ribeye is de vetaders die door dit mooie stuk vlees loopt. Door het vet wordt het vlees extra mals en is hierdoor tevens ontzettend smaakvol. Laat het vlees na het te bakken op hoog vuur enkele minuten rusten voor de beste smaakbeleving.

 8,50 ca. 300 gram per stuk
Riblappen

Voor wie met mals vlees wil stoven zijn deze riblappen uitstekend geschikt. Het vlees komt uit de dikke rib in de buurt van de hals van het rund. Met een vetje wat extra smaak geeft zijn dit de lappen voor lekker suddervlees of maak er een heerlijke stoofschotel van.

vanaf  8,00
Runder verse worst 2 stuks

Oerhollandse verse worsten uit eigen worstmakerij, per 2 stuks verpakt. Deze worsten gaan rauw in de diepvries om uitdroging te voorkomen en versheid te garanderen. Heerlijke magere variant op de traditionele braadworst en dus perfect bij uw stampotten.

Tip: Braad deze niet te lang dan worden ze niet droog!

 2,80 ca. 100 gram per stuk
Rundergehakt

Dit magere gehakt wordt in de slagerij op ambachtelijke wijze bereid, dat proef je er zeker in terug!
Het gemalen vlees is van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te rullen in de pan. Gebruik het voor de pastasaus of maak er zelf een heerlijke burger of magere gehaktbal van.

vanaf  2,70
Runderpoulet of Hacheevlees

Een traditionele soep, heerlijke hachee of stoofschotels bereiden kan het best van deze runderpoulet. Onze poulet is dan ook voornamelijk geschikt om te stoven of soep van te bereiden en is de magere versie van de stooflap. Voorgesneden voor het gemak met de kwaliteit die u van ons kent.

vanaf  3,50
Runderrollade

Deze heerlijke rollade is geknoopt van het beste rundvlees en alvast door ons voor u smakelijk gekruid. Even smoren in de pan en dan de oven in of lekker laten braden in ruime hoeveelheid boter voor een écht mals resultaat.

vanaf  21,50
Rundersteak gemarineerd

Een smakelijke biefstuk die we alvast in onze eigen mix voor u hebben gemarineerd. De marinade maakt de biefstuk nog malser en uiteraard heerlijk van smaak.

vanaf  2,50
Schenkel met vlees

Schenkel uit de poot van het rund met het mergdeel en ook het vleesdeel. Onmisbaar in een ouderwetse bouillon of neem hem mee in een smaakvolle stoofschotel.

vanaf  5,15
Sucadelappen

Deze zachte lapjes worden gesneden van de schouder. De sucadelap verdient zijn naam door het smakelijke peesje wat erdoorheen loopt en de typische structuur die daardoor ontstaat. Volgens vele de lappen voor het perfecte draadjesvlees.

vanaf  8,25