Rundvlees

Puur vlees van onze eigen koeien en geselecteerd rundvlees. Kwaliteit zoals het hoort voor de juiste prijs!

Rundvlees producten

Wij werken met rundvlees direct van de boer. Wekelijks krijgen wij een dikbil koe die wij zelf uitzoeken bij een boer waarmee we al jaren werken, waardoor we altijd de juiste kwaliteit kunnen leveren. Het goede leven van de koe en de rust proef je terug in ons vlees. Vlak naast de boerderij staat het slachthuis dat alleen maar met deze dikbil koeien werkt. Komen we wat tekort dan kunnen we dus altijd vlees van topkwaliteit bij kopen.

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
4 malse Biefstukken

Heerlijk zachte biefstukken, 4 stuks van circa 125 gram per stuk!

 9,00
Angus cheddar & jalapeno braadworstjes

Lekker gekruide Angus worstjes met cheddar kaas om ze lekker smeuïg te maken en een klein beetje jalapeno voor een voorzichtig pitje.

Deze worstjes maken je door de weekse maaltijd net wat leuker!

Per 4 stuks

 7,95
ANGUS XXL BURGER

Doe eens gek en maak onze Angus burger van 1 kilo klaar! Wie durft dit aan???

Koop er een Turks brood bij, beleg royaal en bouw zo jouw meest bijzondere burger ooit.

Super leuk om met je gasten of gezin te delen!

 11,50
Bavette rollade

Een echt verwen stuk voor een feestelijk diner thuis. Makkelijk te bereiden op zowel bbq als in de oven of pan.

Gemarineerd en gevuld met o.a.verse pesto en Parmezaanse kaas.

Heerlijk zacht en verrassend lekker!

nu slechts € 24,95 (circa 1 kilo)

 24,95
BEEF RIBFINGERS

NIEUW in ons assortiment: Beef Ribfingers.

Lekker rubben/kruiden en dan low & slow bereiden. Heerlijk op de BBQ maar het kan ook prima in de oven.

Heerlijk als snack, op een broodje of als verrassend stukje vlees bij je eten!

Circa 700 gr per portie

 9,95
Bieflappen

Heerlijk zachte bieflappen die zowel gaar als rosé gegeten kunnen worden. Kort bakken of sudderen is het lekkerst. Deze bieflappen zijn van magere rundvleesdelen gesneden dus ideaal voor wie mager maar zacht vlees wil als avondeten.

vanaf  11,25
 0,02 /Kg
Biefstuk reepjes gemarineerd

Heerlijk malse reepjes om kort roer te bakken.

vanaf  5,00
Black Angus Rundergehakt

Puur Black  Angus rund met een extra vetje voor de smakelijkste burgers!

Grof gedraaid, per kilo € 9,00

 9,95
Club Steak

Een stoere Clubsteak van 140 dagen graangevoerd Limousine rund. Na slachting nog 14 dagen gerijpt en vervolgens uitgesneden.
Dit stuk met heerlijke mals lende vlees aan bot staat gegarandeerd voor succes. Wij zijn zelf inmiddels ook fan! Smaak en marmering is perfect in balens bij dit top stuk vlees.

Met recht topkwaliteit Rundvlees waarbij je proeft dat deze dieren met liefde behandeld zijn en een goed leven gehad hebben.

Dit vlees wordt na het uitsnijden meteen “geskinned” (zeer strak vacuum verpakt) en ingevroren om de kwaliteit van dat moment te waarborgen! Wij verkopen dit dus ook als diepvries product.

Gewicht circa 1000-1100 gram

 29,95
Kalfs stoofvlees

Dit vinden wij het allerlekkerste vlees om heerlijk suddervlees van te maken.
Eigenlijk wil je dit liever geheim houden zo lekker! Maak de lekkerste stoofschotels met dit heerlijke kalfsstoofvlees.

Per kilo verpakt nu voor € 16,95

 16,95
Knoflook & Rozemarijn Diamanthaas

Botermals Diamanthaas gemarineerd in olijfolie, knoflook en rozemarijn.

De diamanthaas is een fraai stukje vlees en afkomstig uit de schouder. Het vlees heeft minder werk hoeven verzetten dan bijvoorbeeld de bavette en is mede daardoor erg zacht.

Heerlijke biefstuk nu voor een mooi prijsje!

Per 500 gram slechts € 11,50

 11,50
Picanha steak

Steaks van circa 200 gram gesneden uit onze Ierse Angus Picanha’s. Geen uren aan de BBQ maar gewoon kort grillen dit keer.

Heerlijk stukje stoer vlees voor de liefhebbers van een goeie steak!

Per stuk voor € 4,95

 4,95
Runderwangen

Dit culinaire hoogstandje wat een beetje vergeten is in de Nederlandse keuken proberen wij nu terug op het menu te krijgen! Heerlijk om te stoven of rustig te garen op de BBQ!

Per kilo € 15,00

 15,00
Tartaartjes gekruid

Lekker, mager en snel klaar! Biefstuk tartaar, heerlijk gekruid.

4 stuks van 100 gram

 6,00
Tomahawk AANBIEDING

Een stoere Tomahawk steak van circa 1200 gram. Deze topper van graan gevoerd Limousine rund nu in de aanbieding!

 27,50
Vitello

De basis voor de heerlijke voorgerecht klassieker ” Vitello Tonnato”.

Gebraden kalfsfricandeau per portie op een bordje gesneden en diepvries verpakt.

Prijs per portie € 2,80

 2,80
WAGYU Ribeye

Het meest luxe vlees wat je zo ongeveer kan krijgen : WAGYU rund.

Wij hebben een mooie WAGYU ribeye uit Australie met A3/4 marmering. Het kost wat maar dan heb je ook echt iets bijzonders.

Voor de liefhebbers!

Per ribeye van 250 gram € 37,35.

 37,35
4 stuks Carpaccio gesneden

Carpaccio ofwel dungesneden rauwe biefstuk, vaak geserveerd als voorgerecht.
Per 4 porties verpakt en extra voordelig.

Tip:Leuk om bijvoorbeeld op een mooie schaal te serveren. Je kunt eindeloos variëren met garnering en dressing.

 10,00
Bieflappen

Is het nou biefstuk of is het een braadlap? De liefhebbers weten wel wat ze er het liefst van maken…

vanaf  5,63
Biefstuk rollade

Gemarineerde rollade van heerlijk zacht biefstuk, daar eet je je vingers bij op!

Heerlijk om te braden, te grillen op de BBQ of in de oven.

gewicht circa 1 kilo

 31,00 per stuk circa 1200 gram
Black Angus beef burger

Onze Black Angus burgers zijn inmiddels ontzettend populair. Angus is een Schots ras wat bekend staat om de fijne structuur en heerlijke smaakvolle vetten wat zich uitstekend leent om burgers van te maken. Dit heerlijke vlees samen met onze eigen kruidenmix maakt dit de perfecte burger.

Bereidingstip: heerlijk sappig als hij medium-rare van binnen blijft.

 2,50 ca. 150 gram per stuk
Carpaccio portie gesneden

Carpaccio ofwel dungesneden rauwe biefstuk, vaak geserveerd als voorgerecht.
Per portie van 80 gram verpakt.

Tip:Leuk om bijvoorbeeld op een mooie schaal te serveren. Je kunt eindeloos variëren met garnering en dressing.

 2,75
Entrecote

Malse entrecote van de lende van ons eigen rund. Aan de buitenkant van dit vlees zit een rand vet vol smaak. Voor het lekkerste resultaat bak je dit stuk vlees aan elke zijde één keer aan tot het rare of medium is.

 8,50 ca. 300 gram per stuk
Kalfs ribeye

De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.

 

 

vanaf  7,00
Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van onze dikbil koeien. Dit zorgt voor een luxe en extra mals stuk vlees doordat bij het kogelgewricht de zachtste spieren zitten.

vanaf  2,90
Magere runderlappen

Deze runderlappen zijn uitstekend geschikt om te stoven of braden voor ‘draadjesvlees’. Zonder de vettige randjes maar toch een zacht stooflapje.

vanaf  4,75
Mergpijp

Uit de grote, zware beenderen van het rund worden de zogeheten ‘mergpijpen’ gezaagd, waar je heerlijke bouillon van kunt trekken. Vroegen wisten we al dat dit lekker én gezond was, inmiddels maken de mergpijpen een heuse comeback in o.a. de soep.

 0,50 per stuk
Ossenhaas biefstuk

Boterzachte biefstuk, oftewel tournedos, voor de échte liefhebbers.                                                                          Het duurste maar ook het meest malse vlees van het rund.
Bereidingstip: laat het vlees op kamertemperatuur komen voordat je het gaat bakken!

vanaf  5,85
Ribeye

Kenmerkend voor de Ribeye is de vetaders die door dit mooie stuk vlees loopt. Door het vet wordt het vlees extra mals en is hierdoor tevens ontzettend smaakvol. Laat het vlees na het te bakken op hoog vuur enkele minuten rusten voor de beste smaakbeleving.

 8,50 ca. 300 gram per stuk
Riblappen

Voor wie met mals vlees wil stoven zijn deze riblappen uitstekend geschikt. Het vlees komt uit de dikke rib in de buurt van de hals van het rund. Met een vetje wat extra smaak geeft zijn dit de lappen voor lekker suddervlees of maak er een heerlijke stoofschotel van.

vanaf  8,00
Runder verse worst 2 stuks

Oerhollandse verse worsten uit eigen worstmakerij, per 2 stuks verpakt. Deze worsten gaan rauw in de diepvries om uitdroging te voorkomen en versheid te garanderen. Heerlijke magere variant op de traditionele braadworst en dus perfect bij uw stampotten.

Tip: Braad deze niet te lang dan worden ze niet droog!

 2,80 ca. 100 gram per stuk
Rundergehakt

Dit magere gehakt wordt in de slagerij op ambachtelijke wijze bereid, dat proef je er zeker in terug!
Het gemalen vlees is van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te rullen in de pan. Gebruik het voor de pastasaus of maak er zelf een heerlijke burger of magere gehaktbal van.

vanaf  2,80
Runderpoulet of Hacheevlees

Een traditionele soep, heerlijke hachee of stoofschotels bereiden kan het best van deze runderpoulet. Onze poulet is dan ook voornamelijk geschikt om te stoven of soep van te bereiden en is de magere versie van de stooflap. Voorgesneden voor het gemak met de kwaliteit die u van ons kent.

vanaf  3,75
Runderrollade

Deze heerlijke rollade is geknoopt van het beste rundvlees en alvast door ons voor u smakelijk gekruid. Even smoren in de pan en dan de oven in of lekker laten braden in ruime hoeveelheid boter voor een écht mals resultaat.

vanaf  21,50
Rundersteak gemarineerd

Een smakelijke biefstuk die we alvast in onze eigen mix voor u hebben gemarineerd. De marinade maakt de biefstuk nog malser en uiteraard heerlijk van smaak.

vanaf  2,50
Schenkel met vlees

Schenkel uit de poot van het rund met het mergdeel en ook het vleesdeel. Onmisbaar in een ouderwetse bouillon of neem hem mee in een smaakvolle stoofschotel.

vanaf  5,75
Sucadelappen

Deze zachte lapjes worden gesneden van de schouder. De sucadelap verdient zijn naam door het smakelijke peesje wat erdoorheen loopt en de typische structuur die daardoor ontstaat. Volgens velen de lappen voor het perfecte draadjesvlees.

vanaf  8,25