We leven tegenwoordig op internet ; we bestellen veel online, social media is een deel van ons leven, we doen ons werk via internet en onze kinderen verruilen schoolboeken voor tablets. Daarnaast hebben we allemaal een mega druk leven en dus tijd te kort om de verantwoordde boodschappen te doen die we eigenlijk allemaal wel willen doen, het komt alleen elke keer niet uit. Apart rijden naar de bakker, groenteboer of inderdaad de slager voor boodschappen blijkt vaak lastig in te passen in onze agenda’s.

Daarom zijn Beert (Ambachtelijke slagerij Beert Karssen) en Joep (BBQ Harderwijk) samen deslagerthuis.nl begonnen. Een online slagerij met het grootste bestel gemak en jij kiest wanneer je je vlees in huis krijgt. De slagerij van de toekomst dus! Maar dan wel met ouderwets ambachtelijke kwaliteit en service die we lokaal graag bij je thuis brengen….

“de ambachtelijke slagerij wordt zo de slagerij van de toekomst!”

Slagerij Beert Karssen is uiteraard al jarenlang een begrip en staat voor kwaliteit en ambacht. Al meer dan 80 jaar is dit een familiebedrijf waarin ambacht van hand tot hand gegaan is en waar kwaliteitsvlees de standaard is. Vroeger werd er zelf geslacht maar door de huidige regelgevingen is dat geen optie meer. Daarom wordt het rundvlees nu door een slachterij vlak naast de boer waar de koeien lopen geslacht en komt het in delen naar ons toe. Toch de juiste kwaliteit in deze tijd! Vanzelf sprekend hebben wij voor het varkensvlees, kip, wild en gevogelte ook de juiste leveranciers voor onze kwaliteitsstandaard.

Sinds een kleine 2 jaar zijn Beert Karssen en Joep de Bruijn samen BBQHarderwijk.nl begonnen, een online webshop voor al het bbq vlees. Zowel het traditionele bbq speklapje als huisgemaakte Cheddar & Jalapeno bbq worsten, Cote de Boeufs, Tomahawksteaks en Picanha’s zijn met het grootste gemak online besteld en in huis wanneer u wilt. Complete BBQ’s, catering met onze Smoker noem het maar op. Voor zowel de “gewone” bbq liefhebber als de “specialisten en hobbyisten” in de regio inmiddels een begrip.

Met de start van deze online BBQ shop hebben Beert en Joep de eerste stap gezet en het wiel hierin uitgevonden als vleesmannen in plaats van ict’ers. Nu daarop de vervolgstap; deslagerthuis.nl!

“Ontstaan uit een combinatie van passie, kennis en jarenlang
vakmanschap met oog voor het heden en de toekomst.”