Harderwijk, 23 maart 2020

Beste klant,

De realisatie van deslagerthuis.nl stond al een tijdje in de steigers en de lancering was oorspronkelijk voor half april gepland.

Nu we allemaal getroffen worden door het COVID-19 virus oftewel Corona hebben we afgelopen week alles op alles gezet om deze lancering nu al plaats te kunnen laten vinden. De site is gelukkig operationeel maar nog niet helemaal volledig gevuld. Dit konden we helaas op deze korte termijn niet volledig afronden. Er zullen dus de komende weken nog een aantal aanpassingen, toevoegingen en verbeteringen plaatsvinden.

Met de lancering van deze webshop hopen we naast het tonen van onze toekomstvisie ook in deze moeilijke tijden onze klanten te kunnen blijven bedienen. Door online te bestellen en af te rekenen vermijden we een hoop contacten en daarmee potentiële besmettingskansen en krijgt u veilig uw verse vlees in huis.

Wij werken als slagerij uiteraard al volgens de strengste hygiene voorschriften maar doen daar nu, net als iedereen, een stapje bovenop doormiddel van extra handhygiëne en alleen te werken met gezonde collega’s. Die willen wij trouwens een groot compliment geven voor hun inzet in deze moeilijke tijd, dus dat moet zeker gezegd worden!

De chauffeur die uw bestelling komt afleveren zal bij u aanbellen en vervolgens uw bestelling voor de deur neerzetten en gepaste afstand nemen wanneer u de deur opent.

Zo doen wij alles binnen onze mogelijkheden om u zonder risico’s van dienst te kunnen zijn met onze service.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en laten we vooral naar elkaar blijven omzien, weliswaar op afstand, in deze moeilijke tijden.

Hartelijke groet,
Beert & Joep
deslagerthuis.nl