BBQ vlees assortiment

Een ruime keuze uit het beste gesneden rund-, kalfs-, varkens-, en kippenvlees!

BBQ vlees assortiment

Bij BBQ Harderwijk is er een gevarieerd assortiment aan gesneden rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees voor op de barbecue voorradig.

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
Bavette rollade

Een echt verwen stuk voor een feestelijk diner thuis. Makkelijk te bereiden op zowel bbq as in de oven of pan.

Gemarineerd en gevuld met o.a.verse pesto en parmezaanse kaas.

Heerlijk zacht en verassend lekker!

nu slechts € 24,95 (circa 1 kilo)

 24,95
Flat Iron graangevoerd

Flat Iron van 140 dagen graangevoerd jong Limousine rund wat na slachting ook nog 14 dagen gerijpt heeft. Dit zorgt voor een geweldige doormarmering van het vlees, veel smaak en is botermals.

Met recht topkwaliteit Rundvlees waarbij je proeft dat deze dieren met liefde behandeld zijn en een goed leven gehad hebben.

Dit vlees wordt na het uitsnijden meteen “geskinned” (zeer strak vacuum verpakt) en ingevroren om de kwaliteit van dat moment te waarborgen! Wij verkopen dit dus ook als diepvries product.

Een verpakking bevat circa 1500 gram.

 42,50
Iberico Rib Fingers

De “fingers” tussen de Iberico Spare ribs uitgesneden en kant en klaar om te bereiden.

Bereid ze met jouw eigen kruiden, low & slow en geniet er van bij jouw maaltijd of heerlijk bij de borrel!

Niet het goedkoopste vlees maar verslavend lekker!

Per kilo nu € 20,00

 20,00
Maminha (Tri-tip) Black Angus

De liefhebbers weten genoeg: een heerlijke Tri-tip ofwel Maminha maar dan van Iers Black Angus rund. Iets groter dan de zuid Amerikaanse variant, puur van smaak met een mooie vetkap en wanneer juist bereidt zo lekker zacht!

De oud-Nederlandse benaming voor dit stuk uit de lies is ” Ezeltje” waar ze destijds mee bedoelde dat elke “Ezel” het klaar kon maken, kort bakken of stoven het was sowieso lekker zacht….

Stuk circa 1,5 -1,8 kilo

 21,00
Picanha Black Angus

De Picanha kennen wij in Nederland als staartstuk. Het is een heel mooi stuk vlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende. Picanha is de Zuid-Amerikaanse benaming voor dit stuk waar het een erg populair bbq gerecht is.

Afhankelijk van de soort koe die geslacht is is het vlees bedekt met een vetlaagje van ongeveer een halve tot een hele centimeter. Deze vetlaag draagt bij aan de malsheid van de Picanha. Echter doet de kwaliteit van de koe hier ook veel in, een picanha van een goede koe heeft dus niet persé zoveel vet nodig.

Maar neem nou 100% Black Angus Rund uit Ierland van top kwaliteit; grasgevoerd en jonger dan 3 jaar. Neem daar dan de Picanha van en je hebt een mooi gemarmerd zacht stuk vlees en de dikke vetkap vol smaak die je zo graag wilt bij een Picanha. Deze mooie stukken hebben wij nu toegevoegd aan ons assortiment.

Gewicht circa 1500-1600 gram per stuk

 32,00
Picanha steak

Steaks van circa 200 gram gesneden uit onze Ierse Angus Picanha’s. Geen uren aan de BBQ maar gewoon kort grillen dit keer.

Heerlijk stukje stoer vlees voor de liefhebbers van een goeie steak!

Per stuk voor € 4,95

 4,95
Procureur actie!

Profiteer van deze actie! Een hele procureur van circa 2,5 kilo nu slechts € 19,50.

Maak je er pulled pork van, een heerlijke ham, lapjes en gyros aan het spit of saté? Het kan allemaal en nu lekker voordelig!!

 25,50  19,50
USA Brisket (grain fed)

Flat Brisket uit Amerika en graan gevoerd. Dit vlees met veel smaak en stevige structuur is in de BBQ wereld immens populair. Bereid je dit op de juiste manier dan maak je van een vrij hard stuk vlees een sappig en mals stuk vol smaak. Door de lage garings temperatuur (onder de 110 graden) wordt het collageen omgezet in elastine wat het vlees zo sappig en mals maakt. De bereidingstijd is lang (minimaal 7-10 uur) maar dan heb je ook echt iets bijzonders. Durf jij het aan?

Gewicht circa 3,5 kilo per stuk.

 65,00
Varkens wangetjes

De vergeten delicatesse! Heerlijk om te stoven maar ook heerlijk om low & slow op te BBQ te bereiden.

Per kilo

 15,95
Smokey Cheddar - Jalapeño BBQ worsten (5 stuks)

Onze eigen gerookte BBQ worst gevuld met Cheddar kaas, Jalapeño pepers, verse kruiden en specerijen.

Inmiddels berucht in BBQ land maar ook heerlijk uit de pan!

Dit is een vleesproduct met toegevoegde kruiden en bevat lactose en gluten! De worst is reeds gegaard en hoeft alleen nog gegrild en/of verwarmd te worden.

 5,50 voor 5 stuks
Spareribs dikbevleesd

Spare ribs voor de pro’s!

Extra dik bevleesd voor de echte vleesliefhebbers. Vergt een goede controle over de temperatuur van je bbq en wat geduld maar zo lekker als je dat goed gedaan hebt!

vanaf  10,75
Road kill chicken, volgens eigen recept

Plat gereden kip, heerlijk gekruid volgens eigen recept.

Makkelijk op de grill maar ook heerlijk in de oven! En sneller klaar dan een normale hele kip omdat hij plat is….

 

 8,95 per stuk
stuk(s)
Biefstuk rollade

Gemarineerde rollade van heerlijk zacht biefstuk, daar eet je je vingers bij op!

Heerlijk om te braden, te grillen op de BBQ of in de oven.

gewicht circa 1 kilo

 28,00 per stuk circa 1200 gram
Black Angus burger

Een hamburger van Black Angus runderen, die in een ideale graasomgeving dagelijks mals gras eten. Hierdoor heeft het rundvlees een unieke smaak en een hoge kwaliteit. Een absolute must voor iedereen die indrukwekkende en bijzonder smaakvolle burgers op de barbecue wil grillen.

 2,50 150 gram per stuk
stuk(s)
Burnt ends vleesvanaf  5,00
Eendenborst spies gemarineerd 2,80 per stuk circa 130 gram
stuk(s)
Eendenborstfilet

Heerlijk malse eendenborstfilet met het bekende vetlaagje.
Per filet van ongeveer 220-250 gram

 5,50 per stuk circa 250 gram
stuk(s)
Eendenborstfilet gemarineerd 5,75 per stuk circa 250 gram
stuk(s)
Entrecote

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  5,60
Entrecote gemarineerd

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  5,60
Gamba gemarineerd groot

Gamba’s op de barbecue; snel klaar boven een direct vuur en o zo lekker. Grote hele gamba vol met vlees, heerlijk gemarineerd met knoflook en mediterrane kruiden.

Goed om te weten: de gamba’s zijn gaar als het vlees niet meer doorzichtig is. Maar haal ze er liever iets eerder van het rooster af, want ze garen nog door nadat ze van de barbecue af komen.

 3,00 per stuk
stuk(s)
Grillstammetje met kaas

Deze stammetjes zijn in basis gemaakt op dezelfde manier als de grillworsten in uit onze eigen slagerij, maar… door ze jouw eigen kruiden te geven en ze vervolgens te roken/grillen op de BBQ krijg je een hele ander soort worst, die bijvoorbeeld heerlijk is als opwarmertje bij de borrel terwijl je wacht tot het andere BBQ-vlees gaar is…

Dit is een gegaard product van varkensvlees, rundvlees, kaas en specerijen.

Dit product bevat de volgende allergenen; gluten & lactose.

Bereidingswijze: kruid dit stammetje met jouw favoriete rub of marinade. Grill of rook deze vervolgens zoals jij dit als BBQ chef het beste kunt.

 4,75
Hertenbiefstuk naturelvanaf  5,45
Huisgemaakte BBQ worst 1,30 per stuk circa 90 gram
stuk(s)
Iberico Spare ribs

Voor de liefhebbers! Iberico Spare ribs. Deze vlezige spare ribs zijn extra met vet doormarmert wat in combinatie met het Iberico ras zorgt voor een heerlijk malse en volle smaak waarbij kruiden eigenlijk amper nodig zijn! De liefhebber weet genoeg…

Nu 1 kilo voor € 13,95

 14,95  13,95
Kalfs entrecote

De kalfs entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  6,50
Kalfs ribeye

De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.

 

 

vanaf  6,50
Kalfs spies gekruid 2,95 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Kalfs spies naturel 2,95 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Kalfs steakvanaf  3,00
Karbonade gekruid 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Karbonade naturel 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Kip Hawaii spies

Kip en ananas gecombineerd met lekkere kruiden, een perfecte combinatie!

 2,45 per stuk circa 130 gram
stuk(s)
Kipdrummer gemarineerd

Gemarineerde en gegaarde drumstick waarvan het pootje ingesneden is waardoor tijdens het garen het pootje vrij komt. Makkelijk en zonder vieze vingers kluiven maar! Deze gaar je zelf, wellicht met een lekker rooksmaakje toegevoegd…

vanaf  4,00
Kipfilet gebraden naturel

Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals. Zo op de bbq of nog even kruiden naar jouw smaak.

 1,20 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kipfilet lapje gebraden gekruid

Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals en bovendien heerlijk gekruid.

 1,20 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kippendij lapje gekruid

Kippendijen blijven lekker mals op de bbq en deze zijn ook nog eens lekker gekruid

 1,00 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kippendijen naturel

Kippendijen blijven lekker mals op de BBQ. Prima naturel te grillen maar ook heerlijk om te marineren volgens jouw recept. Of maak eens een lekkere kipdij cake op de BBQ

 7,75 per kilo
stuk(s)
Kipsaté dijenfilet gekruid 1,20 per stuk circa 80 gram
stuk(s)
Kipvleugels gebradenvanaf  4,50
Kipvleugels gekruid BBQ style

Het platte stukje van de vleugel; volgens vele liefhebbers het lekkerste stukje voor de grill!

Wij hebben ze al gekruid volgens eigen recept met een licht pitje.

Waarschuwing: als je er eenmaal aan begint is stoppen erg lastig….

Per kilo

 7,25
Lamsbout

Hollandse Lamsbout met been

vanaf  23,50
Lamskotelet gemarineerd

Mediterraans gemarineerd, grillen maar!

 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram
stuk(s)
Lamskotelet naturel

Pure smaak van lamsvlees of marineren met je eigen recept!

 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram
stuk(s)
Lamsrack gemarineerd

Lekker Mediterraans gemarineerd…

 18,50 per stuk circa 500 gram
stuk(s)
Lamsrack naturel 18,50 per stuk circa 500 gram
stuk(s)
Ossenhaas steak

De aller zachtste die er is, voor de liefhebbers

vanaf  5,95
Peppersteakvanaf  2,60
Procureur lapje gekruid 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Procureur lapje naturel 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Ribeye

De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.

vanaf  7,50
Ribeye gemarineerd

De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.

 

vanaf  7,50
Scampi spiezen gemarineerd

Heerlijk gemarineerde scampi’s makkelijk aan een spiesje op de de grill.

Shaslick varkenshaas 3,25 per stuk circa 150 gram
stuk(s)
Spareribs gegaard 6,00 per streng circa 400 gram
stuk(s)
Speklapje gekruid 1,30 per lapje circa 100 gram
stuk(s)
Speklapje naturel 1,30 per lapje circa 100 gram
stuk(s)
Steak gekruidvanaf  2,60
Steak naturelvanaf  2,60
Steak spies gekruid 2,40 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Steak spies naturel 2,40 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Varkensfilet lapje 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté gemarineerd 2,10 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté naturel 2,10 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté vlees gemarineerdvanaf  8,00
Varkenshaas saté vlees naturelvanaf  8,00
Vega burger

Wel graag barbecueën, maar liever geen vlees? Daarvoor hebben we speciaal deze heerlijke vegetarische burger in ons assortiment opgenomen.

 1,50 per stuk
stuk(s)
Vega shaslick 1,50 per stuk
stuk(s)
Voorgegaarde hamburger 1,10 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Zalmfilet hele zijde - gemarineerd en rookklaar

Volgens ons recept (en dat vertellen we lekker niet!) gemarineerd en klaar om te roken. Hoe makkelijk wil je het hebben??

Zalmzijde gemarineerd

Gewicht: circa 1000 – 1200 gram
Heerlijk gemarineerd volgens ons beproefde recept, dus u hoeft hem alleen nog maar te garen of te roken.

 29,95