BBQ vlees assortiment
Een ruime keuze uit het beste gesneden rund-, kalfs-, varkens-, en kippenvlees!BBQ vlees assortiment
Bij BBQ Harderwijk is er een gevarieerd assortiment aan gesneden rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees voor op de barbecue voorradig.

Afbeelding | Soort vlees | Beschrijving | Prijs | Kies gewicht en aantal |
---|---|---|---|---|
Iberico Rib Fingers | De “fingers” tussen de Iberico Spare ribs uitgesneden en kant en klaar om te bereiden. Bereidt ze met jouw eigen kruiden, low & slow en geniet er van bij jouw maaltijd of heerlijk bij de borrel! Niet het goedkoopste vlees maar verslavend lekker! Per kilo nu € 20,00 | € 20,00 | ||
Procureur actie! | Profiteer van deze actie! Een hele procureur van circa 2,5 kilo nu slechts € 19,50. Maak je er pulled pork van, een heerlijke ham, lapjes en gyros aan het spit of saté? Het kan allemaal en nu lekker voordelig!! | |||
Tri-tip Black Angus | De liefhebbers weten genoeg: een heerlijke tri-tip ofwel Maminha maar dan van Iers Black Angus rund. Iets groter dan de zuid Amerikaanse variant, puur van smaak en wanneer juist bereidt zo lekker zacht! Stuk circa 1,5 kilo nu in de aanbieding voor € 18,50 | |||
USA Brisket (grain fed) | Flat Brisket uit Amerika en graan gevoerd. Dit vlees met veel smaak en stevige structuur is in de BBQ wereld immens populair. Bereid je dit op de juiste manier dan maak je van een vrij hard stuk vlees een sappig en mals stuk vol smaak. Door de lage garings temperatuur (onder de 110 graden) wordt het collageen omgezet in elastine wat het vlees zo sappig en mals maakt. De bereidingstijd is lang (minimaal 7-10 uur) maar dan heb je ook echt iets bijzonders. Durf jij het aan? Gewicht circa 3,5 kilo per stuk. | € 65,00 | ||
Varkens wangetjes | De vergeten delicatesse! Heerlijk om te stoven maar ook heerlijk om low & slow op te BBQ te bereiden. Per kilo | € 15,95 | ||
Smokey Cheddar - Jalapeño BBQ worsten (5 stuks) | Onze eigen gerookte BBQ worst gevuld met Cheddar kaas, Jalapeño pepers, verse kruiden en specerijen. Inmiddels berucht in BBQ land maar ook heerlijk uit de pan! Dit is een vleesproduct met toegevoegde kruiden en bevat lactose en gluten! De worst is reeds gegaard en hoeft alleen nog gegrild en/of verwarmd te worden. | € 5,50 voor 5 stuks | ||
Maminha (ook wel Tri Tip of Ezeltje met vet) | Wat maakt een Maminha (Tri Tip, ezeltje of liesstuk) bijzonder? Een Maminha heeft een mooie vetlaag, wat het vlees heerlijk mals maakt tijdens het grillen. Het vlees zelf is ook erg zacht met een mooie structuur. Het eindresultaat is daardoor een verrassend lekker & sappig stuk vlees. Hebben we er al zin in? Nu een hele Tri-tip voor slechts € 17,50, profiteer zolang het kan!!! | |||
Spareribs dikbevleesd | vanaf € 10,75 | |||
Road kill chicken, volgens eigen recept | Plat gereden kip, heerlijk gekruid volgens eigen recept. Makkelijk op de grill maar ook heerlijk in de oven! En sneller klaar dan een normale hele kip omdat hij plat is….
| € 8,95 per stuk | ||
Black Angus burger | Een hamburger van Black Angus runderen, die in een ideale graasomgeving dagelijks mals gras eten. Hierdoor heeft het rundvlees een unieke smaak en een hoge kwaliteit. Een absolute must voor iedereen die indrukwekkende en bijzonder smaakvolle burgers op de barbecue wil grillen. | € 2,50 150 gram per stuk | ||
Burnt ends vlees | vanaf € 5,00 | |||
Eendenborst spies gemarineerd | € 2,80 per stuk circa 130 gram | |||
Eendenborstfilet | Heerlijk malse eendenborstfilet met het bekende vetlaagje. | € 5,50 per stuk circa 250 gram | ||
Eendenborstfilet gemarineerd | € 5,75 per stuk circa 250 gram | |||
Entrecote | De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden | vanaf € 5,60 | ||
Entrecote gemarineerd | De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden | vanaf € 5,60 | ||
Gamba gemarineerd groot | Gamba’s op de barbecue; snel klaar boven een direct vuur en o zo lekker. Grote hele gamba vol met vlees, heerlijk gemarineerd met knoflook en mediterrane kruiden. Goed om te weten: de gamba’s zijn gaar als het vlees niet meer doorzichtig is. Maar haal ze er liever iets eerder van het rooster af, want ze garen nog door nadat ze van de barbecue af komen. | € 3,00 per stuk | ||
Grillstammetje met kaas | Deze stammetjes zijn in basis gemaakt op dezelfde manier als de grillworsten in uit onze eigen slagerij, maar… door ze jouw eigen kruiden te geven en ze vervolgens te roken/grillen op de BBQ krijg je een hele ander soort worst, die bijvoorbeeld heerlijk is als opwarmertje bij de borrel terwijl je wacht tot het andere BBQ-vlees gaar is… Dit is een gegaard product van varkensvlees, rundvlees, kaas en specerijen. Dit product bevat de volgende allergenen; gluten & lactose. Bereidingswijze: kruid dit stammetje met jouw favoriete rub of marinade. Grill of rook deze vervolgens zoals jij dit als BBQ chef het beste kunt. | € 4,75 | ||
Hertenbiefstuk naturel | vanaf € 5,45 | |||
Huisgemaakte BBQ worst | € 1,30 per stuk circa 90 gram | |||
Iberico Spare ribs | Voor de liefhebbers! Iberico Spare ribs. Deze vlezige spare ribs zijn extra met vet doormarmert wat in combinatie met het Iberico ras zorgt voor een heerlijk malse en volle smaak waarbij kruiden eigenlijk amper nodig zijn! De liefhebber weet genoeg… Nu 1 kilo voor € 13,95 | |||
Kalfs entrecote | De kalfs entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden | vanaf € 6,50 | ||
Kalfs ribeye | De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.
| vanaf € 6,50 | ||
Kalfs spies gekruid | € 2,95 per spies circa 100 gram | |||
Kalfs spies naturel | € 2,95 per spies circa 100 gram | |||
Kalfs steak | vanaf € 3,00 | |||
Karbonade gekruid | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Karbonade naturel | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Kip Hawaii spies | Kip en ananas gecombineerd met lekkere kruiden, een perfecte combinatie! | € 2,45 per stuk circa 130 gram | ||
Kipdrummer gegaard | Gemarineerde en gegaarde drumstick waarvan het pootje ingesneden is waardoor tijdens het garen het pootje vrij komt. Makkelijk en zonder vieze vingers kluiven maar! | vanaf € 5,50 | ||
Kipdrummer gemarineerd | Gemarineerde en gegaarde drumstick waarvan het pootje ingesneden is waardoor tijdens het garen het pootje vrij komt. Makkelijk en zonder vieze vingers kluiven maar! Deze gaar je zelf, wellicht met een lekker rooksmaakje toegevoegd… | vanaf € 4,00 | ||
Kipfilet gebraden naturel | Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals. Zo op de bbq of nog even kruiden naar jouw smaak. | € 1,20 per stuk circa 100 gram | ||
Kipfilet lapje gebraden gekruid | Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals en bovendien heerlijk gekruid. | € 1,20 per stuk circa 100 gram | ||
Kippendij lapje gekruid | Kippendijen blijven lekker mals op de bbq en deze zijn ook nog eens lekker gekruid | € 1,00 per stuk circa 100 gram | ||
Kippendijen naturel | Kippendijen blijven lekker mals op de BBQ. Prima naturel te grillen maar ook heerlijk om te marineren volgens jouw recept. Of maak eens een lekkere kipdij cake op de BBQ | € 7,75 per kilo | ||
Kipsaté dijenfilet gekruid | € 1,20 per stuk circa 80 gram | |||
Kipvleugels gebraden | vanaf € 4,50 | |||
Kipvleugels gekruid BBQ style | Het platte stukje van de vleugel; volgens vele liefhebbers het lekkerste stukje voor de grill! Wij hebben ze al gekruid volgens eigen recept met een licht pitje. Waarschuwing: als je er eenmaal aan begint is stoppen erg lastig…. Per kilo | € 7,25 | ||
Lamskotelet gemarineerd | Mediterraans gemarineerd, grillen maar! | € 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram | ||
Lamskotelet naturel | Pure smaak van lamsvlees of marineren met je eigen recept! | € 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram | ||
Lamsrack gemarineerd | Lekker Mediterraans gemarineerd… | € 17,25 per stuk circa 500 gram | ||
Lamsrack naturel | € 17,25 per stuk circa 500 gram | |||
Lamsspiezen | ||||
Moink Balls kant & klaar | Heerlijke BBQ snack gemaakt van Mooh en Oink gehakt. Op vele manieren te maken maar probeert u vooral de onze! Wij hebben de heerlijk smeuïge balletjes al gegaard en er een rauw plakje spek omheen gedaan. U hoeft ze alleen even af te grillen en te lakken…Een moinkball weegt ongeveer 60 gram. | € 15,50 | ||
Ossenhaas steak | De aller zachtste die er is, voor de liefhebbers | vanaf € 5,95 | ||
Peppersteak | vanaf € 2,60 | |||
Procureur lapje gekruid | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Procureur lapje naturel | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Ribeye | De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak. | vanaf € 7,50 | ||
Ribeye gemarineerd | De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.
| vanaf € 7,50 | ||
Scampi spiezen gemarineerd | Heerlijk gemarineerde scampi’s makkelijk aan een spiesje op de de grill. | |||
Shaslick varkenshaas | € 3,25 per stuk circa 150 gram | |||
Spareribs gegaard | € 6,00 per streng circa 400 gram | |||
Speklapje gekruid | € 1,30 per lapje circa 100 gram | |||
Speklapje naturel | € 1,30 per lapje circa 100 gram | |||
Steak gekruid | vanaf € 2,60 | |||
Steak naturel | vanaf € 2,60 | |||
Steak spies gekruid | € 2,40 per spies circa 100 gram | |||
Steak spies naturel | € 2,40 per spies circa 100 gram | |||
Varkensfilet lapje | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Varkenshaas saté gemarineerd | € 2,10 per stuk circa 100 gram | |||
Varkenshaas saté naturel | € 2,10 per stuk circa 100 gram | |||
Varkenshaas saté vlees gemarineerd | vanaf € 8,00 | |||
Varkenshaas saté vlees naturel | vanaf € 8,00 | |||
Vega burger | Wel graag barbecueën, maar liever geen vlees? Daarvoor hebben we speciaal deze heerlijke vegetarische burger in ons assortiment opgenomen. | € 1,50 per stuk | ||
Vega shaslick | € 1,50 per stuk | |||
Voorgegaarde hamburger | € 1,10 per stuk circa 100 gram | |||
Zalmfilet hele zijde - gemarineerd en rookklaar | Volgens ons recept (en dat vertellen we lekker niet!) gemarineerd en klaar om te roken. Hoe makkelijk wil je het hebben?? | |||
Zalmzijde gemarineerd | Gewicht: circa 1000 – 1200 gram | € 29,95 |