BBQ vlees assortiment

Een ruime keuze uit het beste gesneden rund-, kalfs-, varkens-, en kippenvlees!

BBQ vlees assortiment

Bij BBQ Harderwijk is er een gevarieerd assortiment aan gesneden rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees voor op de barbecue voorradig.

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
ANGUS XXL BURGER

Doe eens gek en maak onze Angus burger van 1 kilo klaar! Wie durft dit aan???

Koop er een Turks brood bij, beleg royaal en bouw zo jouw meest bijzondere burger ooit.

Super leuk om met je gasten of gezin te delen!

 11,50
BEEF RIBFINGERS

NIEUW in ons assortiment: Beef Ribfingers.

Lekker rubben/kruiden en dan low & slow bereiden. Heerlijk op de BBQ maar het kan ook prima in de oven.

Heerlijk als snack, op een broodje of als verrassend stukje vlees bij je eten!

Circa 700 gr per portie

 9,95
Black Angus Rundergehakt

Puur Black  Angus rund met een extra vetje voor de smakelijkste burgers!

Grof gedraaid, per kilo € 9,00

 9,95
Iberico procureur

Procureur stuk van scharrel Iberico varken uit Spanje. Doordat deze varkens veelal eikels eten tijdens het scharrelen heeft het vlees een meer noot-achtige smaak en het vlees is meer gemarmerd. Een heerlijk stuk bijzonder kwaliteits vlees!

 25,95
Knoflook & Rozemarijn Diamanthaas

Botermals Diamanthaas gemarineerd in olijfolie, knoflook en rozemarijn.

De diamanthaas is een fraai stukje vlees en afkomstig uit de schouder. Het vlees heeft minder werk hoeven verzetten dan bijvoorbeeld de bavette en is mede daardoor erg zacht.

Heerlijke biefstuk nu voor een mooi prijsje!

Per 500 gram slechts € 11,50

 11,50
Runderwangen

Dit culinaire hoogstandje wat een beetje vergeten is in de Nederlandse keuken proberen wij nu terug op het menu te krijgen! Heerlijk om te stoven of rustig te garen op de BBQ!

Per kilo € 15,00

 15,00
Varkens wangetjes

De vergeten delicatesse! Heerlijk om te stoven maar ook heerlijk om low & slow op te BBQ te bereiden.

Per kilo

 15,95
Smokey Cheddar - Jalapeño BBQ worsten (5 stuks)

Onze eigen gerookte BBQ worst gevuld met Cheddar kaas, Jalapeño pepers, verse kruiden en specerijen.

Inmiddels berucht in BBQ land maar ook heerlijk uit de pan!

Dit is een vleesproduct met toegevoegde kruiden en bevat lactose en gluten! De worst is reeds gegaard en hoeft alleen nog gegrild en/of verwarmd te worden.

 6,25 voor 5 stuks
Eendenborstfilet Veluwsvanaf  11,50
Black Angus burger

Een hamburger van Black Angus runderen, die in een ideale graasomgeving dagelijks mals gras eten. Hierdoor heeft het rundvlees een unieke smaak en een hoge kwaliteit. Een absolute must voor iedereen die indrukwekkende en bijzonder smaakvolle burgers op de barbecue wil grillen.

 2,50 150 gram per stuk
stuk(s)
Eendenborst spies gemarineerd 2,80 per stuk circa 130 gram
stuk(s)
Eendenborstfilet

Heerlijk malse eendenborstfilet met het bekende vetlaagje.
Per filet van ongeveer 220-250 gram

 5,50 per stuk circa 250 gram
stuk(s)
Eendenborstfilet gemarineerd 5,75 per stuk circa 250 gram
stuk(s)
Entrecote

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  31,00
Entrecote

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  5,60
Entrecote gemarineerd

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  5,60
Gamba gemarineerd groot

Gamba’s op de barbecue; snel klaar boven een direct vuur en o zo lekker. Grote hele gamba vol met vlees, heerlijk gemarineerd met knoflook en mediterrane kruiden.

Goed om te weten: de gamba’s zijn gaar als het vlees niet meer doorzichtig is. Maar haal ze er liever iets eerder van het rooster af, want ze garen nog door nadat ze van de barbecue af komen.

 3,00 per stuk
stuk(s)
Hertenbiefstuk naturelvanaf  5,45
Huisgemaakte BBQ worst 1,30 per stuk circa 90 gram
stuk(s)
Kalfs entrecote

De kalfs entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden

vanaf  7,00
Kalfs ribeye

De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.

 

 

vanaf  7,00
Kalfs spies gekruid 2,95 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Kalfs spies naturel 2,95 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Kalfs oester

Heerlijk zacht kalfsvlees wat je bakt als biefstuk.

vanaf  3,50
Karbonade gekruid 2,00 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Karbonade naturel 2,00 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Kip Hawaii spies

Kip en ananas gecombineerd met lekkere kruiden, een perfecte combinatie!

 2,45 per stuk circa 130 gram
Kip haxe - drumsticks met 'opgestroopte mouw'vanaf  6,25
Kipdrummer gemarineerd

Gemarineerde en gegaarde drumstick waarvan het pootje ingesneden is waardoor tijdens het garen het pootje vrij komt. Makkelijk en zonder vieze vingers kluiven maar! Deze gaar je zelf, wellicht met een lekker rooksmaakje toegevoegd…

vanaf  4,00
Kipfilet A kwaliteitvanaf  6,88
Kipfilet gebraden naturel

Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals. Zo op de bbq of nog even kruiden naar jouw smaak.

 1,20 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kipfilet lapje gebraden gekruid

Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals en bovendien heerlijk gekruid.

 1,20 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kippendij lapje gekruid

Kippendijen blijven lekker mals op de bbq en deze zijn ook nog eens lekker gekruid

 1,00 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Kippendijen naturel

Kippendijen blijven lekker mals op de BBQ. Prima naturel te grillen maar ook heerlijk om te marineren volgens jouw recept. Of maak eens een lekkere kipdij cake op de BBQ

 9,50 per kilo
stuk(s)
Kippendijen met vel zonder botvanaf  6,75
Kippendijenfiletvanaf  4,75
Kippenpotenvanaf  7,00
Kipsaté dijenfilet gekruid 1,20 per stuk circa 80 gram
stuk(s)
Kipvleugels gebradenvanaf  4,50
Chickenwings BBQ Harderwijk style

Het platte stukje van de vleugel; volgens vele liefhebbers het lekkerste stukje voor de grill!

Wij hebben ze al gekruid volgens eigen recept met een licht pitje.

Waarschuwing: als je er eenmaal aan begint is stoppen erg lastig….

Per kilo

 7,25
Kipvleugels naturelvanaf  6,25
Kogelbiefstukvanaf  14,75
Lamsbout

Hollandse Lamsbout met been

vanaf  23,50
Lamsbout rollade 30,00 circa 1500 gram per stuk
Lamskotelet gemarineerd

Mediterraans gemarineerd, grillen maar!

 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram
stuk(s)
Lamskotelet naturel

Pure smaak van lamsvlees of marineren met je eigen recept!

 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram
stuk(s)
Lamsrack gemarineerd

Lekker Mediterraans gemarineerd…

 18,50 per stuk circa 500 gram
stuk(s)
Lamsrack naturel 18,50 per stuk circa 500 gram
stuk(s)
Oerhammetje gegaard 3,95 per stuk
Oerhammetje rauw 3,25 per stuk
Ossenhaas steak

De aller zachtste die er is, voor de liefhebbers

vanaf  5,95
Peppersteakvanaf  2,60
Procureur lapje gekruid 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Procureur lapje naturel 1,75 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Ribeye

De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.

 

vanaf  31,00
Ribeye

De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.

vanaf  7,50
Ribeye gemarineerd

De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.

 

vanaf  7,50
Scampi spiezen gemarineerd

Heerlijk gemarineerde scampi’s makkelijk aan een spiesje op de de grill.

Shaslick varkenshaas 3,00 per stuk circa 150 gram
stuk(s)
Spareribs gegaard 6,50 per streng circa 400 gram
stuk(s)
Speklapje gekruid 1,60 per lapje circa 100 gram
stuk(s)
Speklapje naturel 1,60 per lapje circa 100 gram
stuk(s)
Steak gekruidvanaf  2,95
Steak naturelvanaf  2,95
Steak spies gekruid 2,65 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Steak spies naturel 2,65 per spies circa 100 gram
stuk(s)
Varkensfilet lapje 1,95 per stuk circa 125 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté gemarineerd 2,10 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté naturel 2,10 per stuk circa 100 gram
stuk(s)
Varkenshaas saté vlees gemarineerdvanaf  8,00
Varkenshaas saté vlees naturelvanaf  8,00
Vega burger

Wel graag barbecueën, maar liever geen vlees? Daarvoor hebben we speciaal deze heerlijke vegetarische burger in ons assortiment opgenomen.

 1,50 per stuk
stuk(s)
Vega shaslick 1,50 per stuk
stuk(s)
Voorgegaarde hamburger 1,50 per stuk circa 100 gram
stuk(s)